Toimitilat:

Pieneläinvastaanottomme Lopen Läyliäisissä sijaitsee maalaismaisemassa rauhallisessa ympäristössä  eläinlääkärin kodin pihapiirin välittömässä läheisyydessä. Meille ajat Karkkilasta n. 15minuutissa, Lopen kirkonkylältä n. 20minuutissa, Läyliäisten kylältä alle 5minuutissa. Hyvinkäältä tai Riihimäeltä matka maalaisvastaanotolle taittuu n. 30 minuutissa. Vastaanoton edessä on hyvin parkkitilaa ja isoimmankin hevostraileriyhdistelmän saa vaivatta pihalla ympäri ilman peruutuksia. Hoidamme mielellämme kaikenlaisia eläimiä kokoon ja rotuun katsomatta. Myös rescuekoirat ovat meille tervetulleita hoitoomme. 

Peruseläinlääkintäpalveluiden lisäksi vastaanotoltamme löytyy hyvin varusteltu laboratorio verianalyysilaitteistoineen ja pieni leikkaussali puhtautta vaativille toimenpiteille. Laboratoriossa pystymme vastaanottokäynnin yhteydessä tutkimaan punasolu-ja tulehdusarvot( tulehdussolujen erittelylaskenta) ja elinarvot ilman päivien odotuksia. Lisäksi teemme tarkemman CRP tai SAA arvomittauksen suoraan vastaanotolla.  Verinäytteitä ei siis tarvitse lähettää muualle tutkittavaksi vaan tulokset saadaan vastaanottokäynnin yhteydessä 15 minuutissa, jolloin hoitopäätöstä ei tarvitse odottaa. Mikroskoopin avulla pystymme tutkimaan mm. sytologisia näytteitä. Ultraäänilaitteistomme pien-ja suureläimille on uusittu v.2017 aikana ja teemme mielellämme myös ultraäänitutkimuksia. Nykyaikaisella inhalaatioanestesialla ja anestesianseurantalaitteella voidaan nukuttaa turvallisesti  iäkkäät ja haastavimmatkin potilaat.

Kevään 2019 aikana vastaanotolle on valmistunut laajennusremontti, jonka yhteydessä saimme käyttöömme uuden digitaalisen röntgenlaitteen, joka mahdollistaa röntgentutkimukset vastaanotolla. Remontin yhteydessä saimme lisää vastaanottohuoneita potilaille ja viilentävän ilmastoinnin klinikalle.

Vastaanotolla voidaan suorittaa myös hevosten rokotuksia ja hammashoitoja tarvittaessa. Tarjoamme myös akuuttiaikoja pieneläimille, hevosille ja tuotantoeläimille. 


Eläinlääkäri tekee tila-, talli-, ja kotikäyntejä, joten välttämättä vastaanotolla päivisin aina ei ole eläinlääkäri paikalla. Ennen ennaltasopimatonta käyntiä on hyvä soittaa ja varmistaa paikallaolomme, jotta olemme paikalla palvelemassa teitä. 


                                                               Lämpimästi tervetuloa tutustumaan LoppiVettiin! 
Karkkilantie 490
12600 Läyliäinen
Puh. 045 846 846 8
info@jen-vet.fi