Toimitilat:

Pieneläinvastaanottomme Lopen Läyliäisissä sijaitsee maalaismaisemassa rauhallisessa ympäristössä  eläinlääkärin kodin pihapiirin välittömässä läheisyydessä. Meille ajat Karkkilasta n. 15minuutissa, Lopen kirkonkylältä n. 20minuutissa, Läyliäisten kylältä alle 5minuutissa. Hyvinkäältä tai Riihimäeltä matka maalaisvastaanotolle taittuu n. 30 minuutissa. Vastaanoton edessä on hyvin parkkitilaa ja isoimmankin hevostraileriyhdistelmän saa vaivatta pihalla ympäri ilman peruutuksia. Hoidamme mielellämme kaikenlaisia eläimiä kokoon ja rotuun katsomatta. Myös rescuekoirat ovat tervetulleita hoitoomme. 

Peruseläinlääkintäpalveluiden lisäksi vastaanotoltamme löytyy hyvin varusteltu laboratorio verianalyysilaitteineen. Laboratoriossa pystymme vastaanottokäynnin yhteydessä tutkimaan punasolu-ja tulehdusarvot( tulehdussolujen erittelylaskenta) ja elinarvot ilman päivien odotuksia. Lisäksi teemme tarkemman CRP tai SAA arvomittauksen suoraan vastaanotolla. Narttukoirien progesteronimääritykset teemme vastaanotolla ja tuloksen saa viikonloppunakin tunnin sisällä. Verinäytteitä ei siis tarvitse lähettää muualle tutkittavaksi vaan tulokset saadaan vastaanottokäynnin yhteydessä 15 minuutissa, jolloin hoitopäätöstä ei tarvitse odottaa. 

Mikroskoopin avulla pystymme tutkimaan mm. iho- ja virtsanäytteitä. Ultraäänilaitteistomme pien-ja suureläimille on uusittu v.2017 aikana ja teemme mielellämme myös ultraäänitutkimuksia. Nykyaikaisella inhalaatioanestesialla ja anestesianseurantalaitteella voidaan nukuttaa turvallisesti  iäkkäät ja haastavimmatkin potilaat erityisesti puhtautta vaativiin toimenpiteisiin suunitellussa leikkaushuoneessa.

Kevään 2019 aikana vastaanotolle on valmistunut laajennusremontti, jonka yhteydessä saimme käyttöömme uuden digitaalisen röntgenlaitteen, joka mahdollistaa röntgentutkimukset vastaanotolla. Remontin yhteydessä saimme myös viilentävän ilmastoinnin klinikalle.

Vastaanotollamme  on käytössä LähiTapiolan suorakorvauspalvelu hevos- ja pieneläinasiakkaille. Vastaanottokäynnin yhteydessä maksat vain omavastuu osuuden käynnistä. Palvelu on käytössä arkisin klo 9-17.00.

Vastaanotolla voidaan suorittaa myös hevosten rokotuksia ja hammashoitoja tarvittaessa. Tarjoamme myös akuuttiaikoja pieneläimille, hevosille ja tuotantoeläimille. 

Eläinlääkäri tekee tila-, talli-, ja kotikäyntejä, joten välttämättä vastaanotolla päivisin aina ei ole eläinlääkäri paikalla. Ennen ennaltasopimatonta käyntiä on hyvä soittaa ja varmistaa paikallaolomme, jotta olemme paikalla palvelemassa teitä. 


                                                                           Lämpimästi tervetuloa tutustumaan LoppiVettiin! 
Karkkilantie 490
12600 Läyliäinen
Puh. 045 846 846 8
info@jen-vet.fi