Haluatko maksaa laskulla?

Yleensä silloin lemmikki sairastu, kun ei pitäisi. Joskus lemmikki sairastuu yllättäen ja siihen ei ole voinut varautua ennalta rahallisesti. Lemmikki on kuitenkin hoidettava ja laskun voitte nyt maksaa myöhemmin. 

Resurs Bank tarjoaa eläinlääkärikäynnit pankkisiirrolla ilman kuluja ja korkoja 30-60vrk:tta eläinlääkärikäynnistä! Et siis maksa eläinlääkärikäynnin yhteydessä mitään, vaan saatte laskun suoraan kotiinne eläinlääkärikäynnistä seuraavana kuukautena. Voitte halutessanne jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle. 

Luottohakemus käsitellään 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Käsittelemme hakemukset arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat: 

-Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista. 
-Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows-ympäristössä. 
-Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty. Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein. 
-Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
-Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”. 

 Myönteisen päätöksen saatuasi voit ottaa yhteyttä eläinlääkäriin puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta. Ota mukaan vastaanottokäynnille voimassa oleva henkilötodistus. Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).


LAINAHAKEMUKSEEN TÄSTÄ!


Lisää tietoa joustavasta maksumahdollisuudesta:

Yleiset tiliehdot

Erityiset tiliehdot

Tietoa Resurs Bank lainasta


Karkkilantie 490
12600 Läyliäinen
info@jen-vet.fi